تماس با مشاور

021-66037046

021-66197223

امریه دانش بنیان

امریه دانش بنیان

👈 احتمالا افراد زیادی هستند که دوست ندارند در محیط نظامی خدمت کنند و راهی جز امریه شدن برای این اتفاق جلوی خود نمیبینند.افرادی دیگر هستند که نه تنها دوست ندارند در محیط نظامی خدمت کنند بلکه به دلیل داشتن مهارتی خاص یا شاغل بودن در شرکت های دانش بنیان و فناوری نمیخواهند برای مدتی حتی از کار خود دور بمانند.طبق قانون برای این افراد هم مسیری روشن مشخص شده است تا مانعی در پیشرفت شخص و حتی کشور پیش نیاید.این افراد میتوانند بعنوان امریه دانش بنیان در شرکت های دانش بنیان مورد تایید خدمت سربازی را بگذرانند.

برای امریه شدن در شرکت های دانش بنیان هم شخص و هم شرکت باید شرایط مشخصی را جهت صلاحیت این موضوع داشته باشند.

بعد از داشتن شرایط تعین شده که درباره آن مفصل صحبت خواهیم کرد حالا باید درخواست امریه شدن را داد تا بعد از تایید از سوی نیروهای مسلح مشمول برای گذراندن خدمت سربازی وارد شرکت شود.

مزایا و معایب امریه دانش بنیان

مزایا و معایب امریه دانش بنیان

👈 در ابتدا معایب این کار را بررسی میکنیم.میتوان گفت هیچ عیبی در امریه دانش بنیان شدن جز اینکه در زمان امریه شرکت حقوقی جز حقوق سربازی برای مشمول در نظر نگیرد وجود ندارد.

البته این موضوع توافقی است و خیلی از شرکت ها طبق قرارداد های کاری قبلی در پرداخت حقوق و مزایا جدا از اینکه شخص سرباز است متعهد هستند.پس واقعا جز این موضوع که این هم حتی نمیشود عیبی در نظر گرفت نمیتوان عیبی برای امریه دانش بنیان پیدا کرد!

در رابطه با مزایای این امریه مشخص است بهترین امریه موجود از بابت اینکه شخص در محیط غیر نظامی و غیر دولتی خدمت میکند و مهم تر اینکه سر کار تخصصی خودش است و از کار دور نشده و محیط طوری است که همکاران و اطرافیان حتی مدیران شرکت هم سطح و هم سبک او هستند پس چی از این بهتر!

مطلب پیشنهادی به شما : معافیت سربازی

شما میتوانید در ساعت کاری که طبق قرار داد برایتان مشخص شده در سمت مورد علاقه خودتان در شرکت کار کنید و در رابطه با نحوه مرخصی ها و ساعت کاری و حتی حقوق با شرکت به توافق برسید.

همچنین بعد از پایان دوره امریه شما دارای سابقه بیشتری در کار خود برای انتقال به شرکتی دیگر یا ثبت قرارداد جدید با همان شرکت هستید.

در هر صورت اگر بتوانید برای دوران سربازی در شرکت های دانش بنیان امریه شوید مطمئن باشید یکی از بهترین و راحت ترین دوره های سربازی را پشت سر گذاشته اید.

شرایط دریافت امریه شرکت های دانش بنیان

شرایط دریافت امریه شرکت های دانش بنیان

👈 تا اینجا خیلی از این مدل خدمت تعریف و تمجید کردیم اما دریافت این امریه شدن به همین سادگی ها هم که فکر میکنید نیست.مدیر عامل و رییس هیئت مدیره و کارمندان شرکت های دانش بنیان اجازه دارند امریه شوند اما برای اینکه این اتفاق بیوفتد امتیاز بندی دقیقی مشخص شده و مشمول با کسب امتیازات لازم مجوز درخواست امریه دانش بنیان را بدست می آورد.

همچنین نیاز است شرکتی که برای امریه شدن در آن درخواست داده اید از تعداد پرسنل و گردش مالی سالانه مشخصی برخوردار باشد تا شرایط امریه گرفتن داشته باشد در غیر اینصورت درخواست شما رد میشود.

برای امریه شدن در این شرکت ها نیاز دارید حداقل ۶ ماه سابقه بیمه کار در شرکت های دانش بنیان داشته باشید.

اما فقط این سابقه برای امریه شدن کافی نیست چون حداقل امتیاز مورد نیاز ۸۰ است که به ازای هر ماه سابقه بیمه ۷ امتیاز میباشد پس شخصی که قصد امریه شدن دارد باید حدود ۱ سال در آن شرکت دانش بنیان مشغول بکار بوده باشد.

مطلب پیشنهادی به شما : امریه سربازی

همچنین در صورت شاغل بودن در دیگر شرکت های دانش بنیان به ازای هر ماه سابقه بیمه ۴ امتیاز به مشمول تعلق میگیرد تا در نهایت با کسب امتیازات لازم بتواند دوران سربازی را بعنوان امریه دانش بنیان بگذراند.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان بودن یا حتی رئیس هیت مدیره بودن مزایای بیشتری برای مشمولین دارد و با توجه به  سوابق و شرایط شرکت امتیازات حتی تا دو برابر حالت عادی لحاظ میشود پس شخص مدیر عامل بعنوان راس یک شرکت دانش بنیان و تولیدی میتواند از شانس بسیار بالاتری برای امریه برخوردار باشد.

در تمام این حالت رفتن به دوره آموزشی الزامی است و بعد از گذراندن دوره ۲ ماهه آموزشی امریه در شرکت دانش بنیان برای مشمول شروع میشود.

مدت خدمت سربازی هم مانند دیگر امریه ها ۲۴ ماه است و به هیچ عنوان از هیچ گونه کسری خدمت این نوع امریه نمیشود استفاده کرد!

مراحل دریافت امریه دانش بنیان

👈 بعد از اینکه طبق شرایط گفته شده امتیازات لازم را برای امریه دانش بنیان کسب کردید لازم است در سامانه سینا یا سایت معاونت فناوری ریاست جمهوری درخواست امریه را ثبت کنید تا تاییدیه ابتدایی درخواست از سوی سامانه برای شما صادر شود.

بعد از آن لازم است تا تاییدیه پذیرش شرکت هم در سامانه به همراه دیگر مدارک بارگذاری شود تا مراحل به درستی پیش رود. پروسه ممکن است بین ۱ تا ۳ ماه زمان ببرد و طبق اعلام خود سامانه نیاز است مشمول حداقل تا ۳ ماه قبل از تاریخ اعزام احتمالی اقدام به انجام فرآیند کند.

بعد از اینکه مراحل به درستی در زمان مشخص انجام شد با وجود تاریخ اعزام و داشتن برگه آماده به خدمت اقدام نهایی در ثبت مدارک در سامانه گفته شده انجام میشود.

در آخرین مرحله بعد از تایید نهایی میتوان برای استعلام وضعیت قطعی به پلیس+۱۰ مراجعه کرد تا درخواست امریه از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بررسی شود.

در نهایت طبق تاریخ اعزام مشخص مشمول وارد دوران سربازی میشود و بعد از گذراندن دوره ۲ ماهه آموزشی برگه امریه دانش بنیان برای معرفی به شرکت ثبت شده و شروع رسمی امریه تحویل داده میشود.

پیشنهاد میشود قبل از درخواست تمامی شرایط را به دقت مطالعه کنید و تا جایی که میشود با سابقه کار طولانی تر درخواست خود را ثبت کنید. همچنین قبل از اقدام با مدیر عامل یا مدیر منابع انسانی شرکت دانش بنیان توافقات و هماهنگی های لازم را بعمل آورید.

اگر همچنان سوالی دارید کافیست با یکی از شماره های مرکز مشاوره سرباز مشاور تماس بگیرید تا در کوتاه ترین زمان به مشاور وصل شوید یا وقت مشاوره خود را رزرو کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات سرباز مشاور

سرباز ماهر

سرباز ماهر

اخیرا روشی برای ورود به خدمت سربازی ایجاد شده است که مشمولین علاوه بر طرح های قبلی که باعث تسهیل در خدمت سربازی میشد میتوانند

ادامه مطلب »
کفالت برادر

کفالت برادر

یکی از روش های دریافت معافیت کفالت از طریق کفالت برادر است.همانطور که میدانید میشود با سرپرستی و کفالت یکی از اعضای درجه یک خانواده

ادامه مطلب »
Call Now Buttonبرای تماس با مشاور کلیک کنید